IĞDIR / MERKEZ - GÜLPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

GÜLPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

GÜLPINAR KÖYÜ GÜLPINAR KÜME EVLERİ OKUL GÜLPINAR BLOK NO 253 MERKEZ / IĞDIR
Vizyon
Öğrencilerimizi; ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek orta öğrenime hazırlamaktır; . Eğitimde kaliteyi, kalitede zirveyi, toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireyler olarak yetiştirmek. Uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak. Kendini sürekli yenileyen, okuyan inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamlarında hayata ve üst öğrenime hazırladığı; teknolojiyi izleyen, çağdaş düşünce sistemine sahip, çevrede, bölgede ve ülkede lider okul olmaktır.
Misyon
Kurum olarak, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız. Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, ekip ruhuna inanıyoruz. Bir ailenin üyeleri gibi ailemizin eksikliklerini tamamlamaya çalışan, insanlık değerlerinin önemini kavrayan, bilginin gücünü yanına alan, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilen, paylaşma ve işbirliğine açık olan, öğüt vermeden, örnek olunması gerektiğine inanan, kendilerinden emin olan, yanlış yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmayan, görevlerini yerine getirmede endişeleri olmayan, gerçek bir aileyiz… Biz, Gülpınar İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
08.30-15.30
Ulaşım Öğretmen servisiyle, köyün servisleriyle ve özel araçlarla sağlanabilir.
Köy
17 KM